Poradna Elmex sensitive whitening zubní pasta 75 ml

Autor: | Vloženo: 12.01.2015 000 10:04 | Témata: Poradna Elmex sensitive whitening zubní pasta 75 ml

Bělící učinky

Pozorujete díky?

  • Profimed

    Profimed

    13. ledna 2015

    Hezky den,

    Elmex Whitening pasta je založena na abrazivním účinku. Můžete tak rychleji pozorovat odstraněni pigmentu, ale za cenu zvýšené citlivosti zubních krčku. Proto ji doporučujeme používat výhradně s měkkým kartáčkem a jen krátkodobé, ideálně max. 1 týden.

    S pozdravem
    Daniel Kolář
    produktový specialista
    www.profimed.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • body

      13. ledna 2015 - body

      Já bych právě řekl, že to není jen bělící pasta. Podle mého názoru je to jako Elmex+bělící pasta v jednom, což by nemělo nadělat takovou paseku jako klasická bělící pasta.

      Pokud tam jsou abrazivní částice tak by měl výsledek vidět rychleji než v případě té druhé metody bělení, že ano?


    • Profimed

      21. ledna 2015 - Profimed

      Dobrý den,

      jen bych chtěl podotknout, že tato pasta je spíše určena pro ochranu přecitlivělých zubů a obnažených krčků. Speciální složení jemně odstraňuje skvrny a obnovuje přirozenou bělost vašich zubů. Má nízkou RDA (Relative Dentin Abrasivity) - 30, což je index (hodnota) abrazivity. Míra abrazivity zubních past je určená čtyřstupňovou škálou. Zubní pasty s nízkou abrazí vykazují hodnotu 0‒70 RDA, středně abrazivní se pohybují v rozmezí 70‒100 RDA a ty vysoce abrazivní v rozmezí 100‒150 RDA.
      Bělící zubní pasty fungují na principu abrazivních částic, které mechanicky odstraňují ze zubní skloviny pigmenty a proto mají vysoký index abraze. Novější pasty pracují s různými bělícími enzymy (bromelain, papain, actinidin). V tomto případě mohu doporučit bělící zubní pasty SWISSDENT, které fungují na bázi bělících enzymů s velmi nízkým indexem abrazivity.

      Přeji vám hezký den
      Daniel Kolář
      produktový specialista
      www.profimed.cz


    • Lucas87

      21. ledna 2015 - Lucas87

      Dobrý den

      Zrovna používám tuto pastu, protože mám obnažené krčky. Předtím jsem používal červený Elmex. (začal jsem ke konci prosince se značkou Elmex a také zkouším ústní vodu). Už skoro nekrvácí dásně, teď je hezky stáhnout a pak se vrhnu na bělení třeba s tím swissdentem.

      Děkuji za odpověďi


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.